28 nov. 2014

Posted Scris de Irina Ilovan in , 0 comentarii

Enunțul din titlu ar putea să vi se pară ciudat, dar este totuși adevărat. Ce vreau să zic? În general, lucrurile pe care le putem cumpăra sunt de două tipuri: de calitate și ieftine. Cele ieftine sunt proaste dar au avantajul că-s ieftine, cele de calitate sunt scumpe. În funcție de preferințele și buzunarul fiecăruia, atunci când vă luați ceva, veți alege fie din prima categorie, fie din a doua.

cercei cristale mov

Ei bine, lucrul ăsta nu mai e valabil și când vreți să-i faceți un cadou iubitei voastre. Mai ales atunci când acel cadou este o bijuterie. În acest caz, nu există decât bijuterii și cadouri de calitate. Pentru că nici o femeie nu se mulțumește cu puțin. Nici o femeie nu dorește să fie iubită călduț, sau puțin, ci întotdeauna să fie iubită nebunește. La fel, ea nu va aprecia cadouri făcute în așa fel încât să ieșiți cât mai bine la pungă, cumpărându-i ceva ieftin și prost. Se va simți la fel, prost. Ca și cum doar atât înseamnă ea pentru voi. Adică, dacă puteți cumpăra ceva splendid și ceva banal, alegeți pentru ea ceva banal? De aceea am spus că bijuteriile nu sunt decât de un singur tip: cele frumoase, autentice, de calitate. Dacă nu vă permiteți una, mai bine nu-i luați nimic. Cumpărați-i ceva dintr-un alt domeniu, sau un dar simbolic, dar care să fie cel mai bun (lucrul de top) din categoria lui.

cercei cristale cafenii

De exemplu, îi puteți lua niște cercei din argint. Cred că e unul din cadourile unde există cele mai mici riscuri să dați greș, deoarece cerceii se asortează cam cu orice. Cum ar fi niște cercei din argint cu cristale mov, ca în prima imagine. Sau ca în celelalte imagini, toți sunt foarte frumoși. Apropo, imaginile din articol au fost preluat de la categoria de cercei argint a site-ului La Famme Coquette, iar unul din lucrurile carfe mi-au plăcut la acest site este faptul că am văzut modele lucrate manual și care arătau chiar mai bine decât unele tiopuri clasice, făcute în fabrică. În general, chestiile hand made pe care le văd pe bloguri sau prin diverse alte locuri sunt jenabile, ca să zic așa, ori aici nu este cazul.

cercei yin-yang

Apoi, odată cadoul luat, trebuie să știți cum să i-l dați. În general puteți să i-l dați oricum, dar dacă aveți inspirația și dispoziția necesară, puteți utiliza un adevărat ritual pentru asta, iar femeia îl va aprecia nespus. De exemplu, invitați-o înainte undeva în oraș, la o cină romantică sau chiar la o plimbare romantică prin parc. Dar trebuie să fie la ceva romantic, nu la un meci de fotbal. :) Acordați-i mai mult timp în acea zi, dacă puteți, încă de dimineață, asta de fapt trebuia să zic de la început. Evitați să aveți orice discuții pe teme pe care sunteți în dezcord, pentru a nu sădi semințele unor disensiuni: vreți ca totul să iasă cât mai bine, nu? Apoi, faceți-i o surpriză și dăruiți-i o cutie, în care se află o cutie și mai mică, în care se află de fapt cadoul vostru. Ambalarea în mai multe cutii îi va spori starea de emoție și farmecul descoperirii cadoului efectiv. La o bijuterie, puteți adăuga un fel de răvaș, un mic bilet de la voi, cu câteva cuvinte și gânduri pentru ea. Puteți utiliza niște citate de amor dar este mai bine să scrieți cu propriile voastre cuvinte. Chiar dacă poate vi se pare banal sau credeți că nu știți scrie, fetele nu se vor uita la gramatică ori caligrafie ci vor aprecia din punct de vedere emoțional acel bilet, pe care foarte probabil îl vor păstra pentru totdeauna undeva în cutia lor cu lucruri de valoare, și care le va alimenta din timp în timp starea de iubie pentru voi. Că ele, nah, sunt foarte sensibile. :)

cercei argint cu topaz

În fine, ar mai fi de dat și câteva sfaturi fetelor, legate de cadourile pe care le primesc. Dar despre asta, poate, într-un alt număr al blogului nostru ediție limitată. :) Până atunci, să vă iubiți mult!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rog să comentaţi decent şi la subiect.