30 sept. 2014

Posted Scris de Irina Ilovan in , 0 comentarii

Să vă povestesc ceva. Am o colegă de scară care a intrat anul ăsta la facultate. Cum facultatea e la Cluj, fata a mers acolo și și-a căutat chirie. Apoi, a fost nevoită să facă mai multe drumuri, presupun că pentru a-și căra toate bagajele și lucrurile de care avea nevoie! :D Cam asta este problema cu noi, fetele, că atunci când ne mutăm, luăm cu noi tot dulapul. Și rujuri, și cosmetice, și haine, și pantofi, chiar dacă mergem într-o simplă mini-vacanță de weekend, nouă nu ne încap toate hainele în două geamantane mari! Chiar dacă nu le vom purta nici măcar pe 10% dintre ele! Totuși, noi luăm tot.

ne mutam

Dar când te muți definitiv (sau pe o perioadă mai lungă de timp, cum ar fi când mergi în chirie) undeva? Și nici nu aveți idee câte lucruri putem strânge într-un apartament, lucruri pe care le vrem tot timpul cu noi (deși nu sunt întotdeauna de un real folos). Da, îi aducem pe iubiții și soțiorii noștri în prag de disperare uneori cu pornirile noastre, dar asta este, trebuie să ne suporte! :D

Mai ales că de acum încolo nici nu mai pot spune că nu au putut să ne asigure tot confortul și rapiditatea pe care ni le dorim în cazul unei astfel de mutări. Pentru că deja există firme specializate care te pot ele ajuta cu căratul lucrurilor grele, cum ar fi canapeaua, și în general cu tot ce ține de mutare. Tu doar suni la o astfel de firma mutari, îi contactezi, stabilești o dată și ei îți asigură mutarea, fac tot. Totul la cheie. O astfel de firmă este și movingbox.ro. Iar bărbățelul tău scapă de riscurile de a face hernie de disc sau de a rămâne puțin aplecat după „operațiunea” respectivă. :D Și apoi, mutarea nu-i chiar o floare la ureche, după cum rezultă și din clipul următor:


Adevărul e că am auzit și de multe țepe în domeniu. De exemplu, pe site-urile din linkuri scrie că oferă servicii de calitate și nu schimbă prețul oferit prin contract. Acest lucru este important, cred eu, deoarece am înțeles că sunt unii care abia așteaptă să îi contactezi, vin și îți oferă un preț avantajos, ca să te bazezi pe ei, după care în momentul mutării bagă tot felul de scuze și faze și îți cer un preț mult mai mare. Ceea ce bineînțeles că lor nu le poate fi benefic pe termen lung, că lumea îi va ține minte și nu-i va mai recomanda, dar tu rămâi pentru aia țepuit. Așa că mai bine să iei legătura cu o firmăs serioasă, bineînțeles că toți vor scrie pe site-urile de prezentare că sunt serioși, deci nu strică să cauți și niște referințe de la cineva care a mai lucrat cu ei.

De fapt stai! Nu toți au site. Pentru că un manelist sau un om cu un ten mai închis și pus pe fraierit lumea probabil nu va fi atras de a scrie pe net. Așa că faptul că există un site atașat firmei în cauză poate fi un semnal bun că patronul acestei firme este o persoană cultivată, modernă, cu gusturi, care utilizează internetul, deci un plus de încredere.

Cam atât pe ziua de azi. Voi ce mai faceți, când v-ați mutat ultima dată?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rog să comentaţi decent şi la subiect.