2 aug. 2014

Posted Scris de Irina Ilovan in , 0 comentarii

tatuaj fata

O lume perfectă ar fi aceea în care oamenii ar înceta să se mai dușmănească pe criterii de rasă, religie sau proveniență socială. O lume perfectă ar fi lumea în care politicienii nu i-ar mai minți pe alegători ci ar realiza promisiunile făcute. O lume în care am avea mai mulți bani. Și, bineînțeles, o lume în care nu ar mai fi necesar să ne tot machiem, fardăm, să folosim dermatograful etc... ÎN FIECARE ZI! :D

Bineînțeles, asta nu înseamnă că nu ar trebui să arătăm bine. Din contră. Îmi displac fetele care nu se știu îngriji, care sunt superficiale, deoarece asta trădează o lipsă de atenție la propria noastră persoană. Iar dacă noi nu suntem atente la noi, atunci cum o să fie alții, de sex masculin? Ca fete trebuie să fim în permanență frumoase, senzuale, să surprindem și să fascinăm. Dar... ar fi frumos să putem face toate acestea fără să ne pierdem zilnic minute și ore bune în fața oglinzii!

De exemplu, să existe ceva soluție universală, să o aplicăm o dată și gata. Să țină câteva zile. :) Așa, iarăși machiaj, iarăși aranjat de păr etc. Vorba aceea, ne-a dat Dumnezeu păr pe tot corpul, după care a zis: să facem ca cel de pe cap să nu stea bine! :D Adică pe lângă că trebuie să ne epilăm, ceea ce este un chin, trebuie să ne și dăm părul cu permanent și toate cele. Nu știu vouă, dar mie mi-ar plăcea să-mi treacă un băiat mâna prin păr. Din păcate, câteodată nu se poate.

Și totuși, se pare că există și soluții minune la problemele noastre! O simplă căutare pe tatuaj sprancene pret ne poate duce pe pagina celor de la White Nails, un salon care se ocupă cu mult mai mult decât unghii false, cum ne lasă titlul să deducem. N-o să vă spun tot ce scrie acolo că puteți citi și voi, dar în esență, au angajată la ei o artistă, care se pare că-i și foarte talentată și a luat multe premii la concursuri din acest domeniu, iar acea artistă vă poate face un machiaj semipermanent, adică care să rămână mai mereu aproape intact.

Ce câștigăm printr-un astfel de machiaj de tip tatuaj? În primul rând corectarea unor defecte ale feței, sprâncenelor, buzelor, ochilor. Că de asta ne și machiem, să arătăm bine. În al doilea rând, un tatuaj rezistent, care să ne facă să uităm de ustensile ca creionul dermatograf și care totodată să nu implice operații estetice. Unde se realizează machiajul? Chiar în capitală, pe B-dul Magheru. În maxim două ședințe, dar de cele mai multe ori una singură, iar dacă trebuie două, a doua este gratuită.

Eu nu locuiesc în București, dar cred că fetele din capitală au un motiv să studieze cu atenție acest site și eventual să calce pragul salonului propriu-zis. Iar dacă o faceți, vă rog să lăsați și aici un link la niște poze, de pe Facebook, și să spuneți ce impresia v-a făcut sau dacă sunteți mulțumite. Pentru că, nu-i așa, ne dorim să arătăm cât mai bine în permanență și cu un efort cât mai mic!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rog să comentaţi decent şi la subiect.