19 mar. 2014

Posted Scris de Irina Ilovan in , 0 comentarii

Văd pe interent numai oameni cu gura mare, care se laudă pe blogurile lor, pe Facebook etc, cât sunt de libere în gândire. Unele fete chiar și-au făcut bloguri erotice, sau cel puțin bloguri feminine cu un puternic caracter senzual ori erotic. E adevărat că printre ele sunt câteva bloguri despre sex explicit de-a dreptul, și e adevărat că câteva fete sunt angajate la diverse saloane de masaj erotic, și fac muncă voluntară pentru ele. :) Dar eu mă refer acum la celelalte cazuri, adică la oamenii obișnuiți, care pe internet sunt atât de frumoși, de dezinhibați, de libertini, de moderni etc. Sau ei așa pozează.

tentatii

Mă întreb, totuși, câți dintre ei sunt măcar pe jumătate la fel și în viața reală? Băieților, cum ați reacționa dacă o fată pe care n-o cunoașteți s-ar apropia de voi pe stradă și v-ar săruta brusc? Dar nu povești, cum ați reacționa pe bune? Imaginați-vă în situația asta, și țineți cont că sărutul ar fi real, nu unul din care-l dați voi pe Facebook sau pe mess. Sigur ați da curs și v-ați implica mai departe în acel sărut? Cu o fată pe care nici n-ați văzut-o până atunci? Dar dacă iubitul ei e pe undeva prin apropiere? Sau are ceva probleme psihice? Măcar ați precizat că trebuie să fie genul vostru?

Sau câte cupluri care se declară eliberate de penibilele frustrări și pudibonderisme ce ne caracterizează deseori părinții și relațiie lor, ar fi în stare să se implice într-o acticitate de schimbare de parteneri? Adică pentru o zi, să schimbați partenerii între voi, de exemplu cu niște prieteni care și ei formează un cuplu. Cine ar fi în stare să ridice două degete! Sau... să-mi scrie pe privat! :D

Și nu, faptul că ce zice lumea, că dacă celălalt cuplu vă privește cu ochii cât cepele și aveți după aceea probleme, toate acestea nu țin. Sunt doar scuze. Pentru că există acum, în caz că nu știți, locuri sau site-uri prin care vă puteți întâlni, cum este Swing.ro, adică care facilitează cunoașterea unor cupluri cu interese și fantezii similare. Și nici faptul că nu ați vorbit cu ea sau cu el, adică iubita sau iubitul vostru, nu se pune, din următorul motiv: dacă voi nu sunteți în stare să vă deschideți complet față de cel sau cea cu care dormiți și să-i împărtășiți toate fantasmele voastre, cum mai vorbiți de libertate și dezinhibiții? :)

În concluzie, pe internet e foarte ușor să spui verzi și uscate, pentru că nu te cunoaște nimeni. Dar viața este mai complexă. Eu nu spun că swingul sau libertinajul dus la extrem este un lucru în mod necesar bun. Dar dacă nu este, nu te grăbi să te fălești cu cât de deschis ești tu față de această oportunitate! Că dacă chiar ești deschis... ai fructifica-o!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rog să comentaţi decent şi la subiect.