7 apr. 2015

Posted Scris de Iacob in , 0 comentarii

Sărbătorile mari din an sunt prilejurile ideale pentru a răsplăti prin cadouri deosebite susţinerea şi implicarea partenerilor, şefilor sau angaţilor din mediul profesional în bunul decurs al propriei afaceri. Şi pentru că un cadou bine ales va cântări enorm în ochii destinatarului, fiind expresia celor mai frumoase urări de pace şi prosperitate, vă propunem, în cele ce urmează, să trecem în revistă cele mai inspirate cadouri de Paşte pentru mediul corporate.

Pentru început, să luăm aminte la câteva recomandăro oferite de reprezentanţii celui mai bun magazin online de cadouri din România – Borealy Gifts.

  • Sărbătoarea Învierii Domnului este prilej de bucurie, speranţă şi pace în suflete, emoţii ce trebuie să aureoleze darurile de Paști. Fiţi generoşi şi atenţi cu oamenii importanţi din anturajul profesional, iar gestul dumneavoastră se va concretiza în încrederea, aprecierea şi consideraţia destinatarilor, consolidând relaţiile cu aceştia.
  • Oferind cadouri de Paşti clienţilor dumneavoastră sau potenţialilor parteneri business, le dăruiţi cea mai reuşită carte de vizită a afacerii pe care o reprezentaţi. Astfel, asiguraţi-vă că darul este de primă calitate, rafinat şi în acord cu statutul profesional dobândit, că sunteţi voi înşivă mândri de alegerea făcută.
  • Orientaţi-vă pentru alegerea cadourilor în funcţie de personalitatea şi preferinţele celor cărora li se adresează, astfel încât gestul dumneavoastră să marcheze o impresie memorabilă.
  • Nu în ultimul rând, cadourile corporate oferite cu prilejul sărbătorilor au ca destinaţie uzul personal şi nu cel profesional. Altfel spus, cadourile pe care le oferiţi cu aceste ocazii nu trebuie să aibă destinaţie exclusivă biroul de lucru al destinatarului, ci să-l bucure şi în momentele din afara programului de lucru, să aibă o utilitate personală indiferent de context. Dacă sunteţi nesiguri sau aveţi nevoie de lămuriri şi recomandări în alegerea cadourilor de Paști ideale, cereţi sfaturile consilierilor în cadouri, precum cele ale reprezentanţilor Borealy Gifts, de altfel oferite gratuit.

    Aşadar, cu ce vom impresiona anul acesta partenerii, clienţii, angajaţii sau liderii din mediul profesional? O opţiune potrivită o reprezintă coşurile cadou de Paști, ce poartă într-însele specificul pascal şi însumate din produse premium: băuturi fine, specialităţi gourmet, cozonaci tradiţionali, cafele premium, ciocolate artizanale, şampanii cu foiţe de aur, vinuri de excepţie şi câte altele!

    Un domn rafinat, iubitor al băuturilor nobile, va rămâne mut de admiraţie în faţa unui minibar mobil, lucrat de maeştrii italieni Zoffolli sub ingenioasa formă a unui glob pământesc vintage, din lemn nobil. Totodată, acest tip de glob cu minibar încorporat este pictat cu harta lumii din secolul XVI pe exterior, interiorul capacului oferind admiraţiei alte scene cu motive istorice. Un pasionat al obiectelor de anticar, al istoriei, un bărbat căruia îi plac piesele de colecţie, precum şi băuturile fine, vinurile de tradiţie sau tăriile premium, va fi mai mult decât mândru să etaleze un asemenea minibar, made in Italy, în livingul sau biroul său.
    Tot domnilor cu gusturi alese li se adresează şi accesoriile de lux şi moderne pentru servirea vinurilor, precum un decantor ingenios lucrat pentru a asigura oxigenarea optimă a vinului, sau un set cu ustensilele de bază pentru deschiderea sticlelor de vin şi servirea băuturilor. Alăturate unor licori bahice cu faimă şi parte din seturi sau coşuri cadou îmbelşugate, aceste accesorii desăvârşesc cadouri selecte şi de bun-gust cu care, garantat, veţi complimenta gusturile unui businessman rafinat.
    Doamnelor de carieră le puteţi oferi cu toată încrederea un set din piele naturală de calitate superioară, alcătuit din portofel, portchei şi port cărţi de vizită, elegant lucrate pentru a completa cu rafinament garderoba office de zi cu zi. Totodată, un coş cadou de Paști bogat, în alcătuirea căruia intră delicii de sărbătoare, precum şampania Blue Nun Gold Edition, cu foiţe de aur de 22 carate, aromata cafea Davidoff Grande Cuvee, ciocolata artizanală ChocoMe, garnisită manual cu căpşuni şi zmeură uscate la rece, bomboanele Ferrero Rocher şi specialităţile gourmet cu trufe Giuliano Tartufi – preparate în Italia, va răsfăţa la propriu papilele gustative ale destinatarei cu cele mai exclusiviste produse.

    Nu în ultimul rând, cadourile cu tentă religioasă, însumate din cărţi de rugăciuni unicat, icoane sau îngeraşi din argint făuriţi în Italia de brandul Valenti&co, sunt alegeri inspirate şi de o valoare intrinsecă aparte, potrivite spre a fi dăruite profesioniştilor cu înclinaţii spre spiritualitate cu ocazia celei mai importante sărbători creştine – Învierea Domnului.

    Cadourile corporate de Paşte reprezintă pretextul ideal pentru a le spune un sincer “Mulţumesc!” celor care au investit, timp, resurse şi muncă în afacerea pe care o reprezentaţi. Nu uitaţi că darul pe care îl veţi oferi va fi perceput drept o reflectare a profesionalismului de care daţi dovadă şi a business-ului dumneavoastră. Totodată, va reprezenta şi generozitatea şi atenţia investite în apropiaţii din mediul de afaceri, în pragul sărbătorii Paştelui - miracol al Învierii.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

    Vă rog să comentaţi decent şi la subiect.