22 mar. 2015

Posted Scris de Irina Ilovan in , 0 comentarii

job la calculator
Astăzi o să vă prezint o modalitate de a câştiga bani în condiţii aproape de vis. De fapt, un job. Mai întâi, o să vă spun care sunt caracteristicile acestui job, şi abia după aceea o să vă spun despre ce job e vorba.

Dacă e serviciu, atunci ceea ce ne interesează pe toate mai presus de orice este cât vom câştiga. Ei bine, la acest job angajatorul ne promite venituri de aproape 1000 $ în primele trei luni. Sună prea bine? Staţi aşa, că asta nu e tot: după trei luni salariul se triplează, putând ajunge la sume de ordinul a 5000 $. Entuziasmate deja? :) Să vedem puţin condiţiile.

Biroul sau spaţiul unde ne vom desfăşura activitatea este mobilat conform ultimelor trenduri şi are un design care-ţi taie respiraţia. Culori vii, frumoase, plăcute. Mobilă scumpă şi de calitate. Ornamente artistice pline de rafinament. Vom avea şi un PC nou-nouţ, conectat în permanenţă la internet. Iar toate acestea într-o zonă centrală din Bucureşti. Prea bine ca să fie adevărat? Poate că nu e pentru noi, poate că ne trebuie ceva şcoli avansate.

Ei bine nu. Dacă la un job obişnuit ni se cere să avem o diplomă şi să fim prezentabile/sociabile, aici ni se cere doar să fim prezentabile/sociabile. Şi isteţe. Nu contează diploma. Mai mult de atât, vom beneficia de traininguri de specialitate în domeniu, iniţiere din partea angajatelor mai vechi şi suport la fiecare pas!

Va trebui oare să muncim zi-lumină pentru asemenea avantaje? Deloc! Programul este, vă vine să credeţi sau nu, flexibil! Adică, nu semnezi un pontaj. Îţi organizezi timpul de lucru cum doreşti tu, în anumite limite. Pentru că oricum nu eşti plătită ca pe vremea lui Ceauşescu, la timp de lucru, ci la performanţă. În plus, totul este perfect legal!

Şi dacă nu v-am consins încă, mai există câteva avantaje. Bonusurile şi premiile de performanţă se numără printre ele. Concedii de odihnă programate din timp. Pe care de ce să le faci acasă, când uneori ţi le plăteşte firma, în anumite destinaţii exotice, alese de tine?

Există însă o şmecherie. Jobul în sine este la un... studio de videochat! Toate datele de mai sus au fost luate de pe oferta de angajări a site-ului FunkStudio, cu sedii în trei zone din capitală. Da, ştiu că este un subiect controversat. Şi că multă lume nu s-ar duce. Eu încă nu ştiu dacă, în cazul că aş fi bucureşteancă, aş aplica sau nu. Dar spuneţi-mi voi mie, pe cinstite: dacă ceea ce scrie pe site e pe bune şi nu sunt abureli, câte joburi din alte domenii se pot compara cu ăsta?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rog să comentaţi decent şi la subiect.