20 dec. 2013

Posted Scris de Irina Ilovan in , 1 comentarii

V-am atras atenția? Mă bucur. :) Pentru că ce ar putea s-o încânte mai mult pe o femeie decât faptul că reușit să atragă atenția bărbaților? Este vorba, desigur, de femeile care practică arta masajului. Masaj care poate fi de mai multe feluri, inclusiv erotic. De ce ar trebui să fiți interesați sau interesate de această formă de masaj? Pentru că prin ea se pot descoperi plăceri nebănuite, se poate alunga monotonia din cuplu, se pot crea jocuri spontane care să acționeze ca niște adevărate preludii, realizând minuni în ce privește armonia și fericirea fizică și rezolvând tot felul de probleme sexuale pe care noi le legăm de obicei de anumite performanțe sau limitări fizice în timp ce ele își au în realitate originea în psihicul nostru. Creierul, se spune - și pe bună dreptate, este principalul organ sexual.

masaj erotic

Masajul este un lucru normal în societatea occidentală. La noi, dacă pe vremea părinților noștri a discuta despre masaj, apropiere prin atingere sau chiar sex era văzut ca un lucru tabu, astăzi cortina de inhibiții a căzut în mare parte și simultan cu această cădere, s-au ridicat numeroase saloane de masaj erotic. Încă nu putem vorbi de prea multe în această direcție dar începutul este promițător. Și hai să fim serioși: ce bărbat credeți că nu s-ar lăsa sedus de degetele care pot șopti mai mult decât o mie de cuvinte prin atingerile lor mătăsoase, de palmele care te pot deconecta de la rutina și oboseala acumulată peste zi la locul de muncă și nu s-ar lăsa purtat mai departe pe culmile plăcerii de niște domnișoare seducătoare, pe care nu le cunoaște și care nu-l cunosc, într-o atmosferă misterioasă și plină de discreție? Vă spun eu: absolut niciunul!

masaj erotic

Dar nu numai bărbații se pot bucura de plăcerile pe care un astfel de masaj le oferă. Dacă o să citiți pe locco.ro, o să găsiți adresa unui salon de masaj care oferă servicii... inclusiv pentru doamne! Sau de fapt, pentru cupluri. Că aici voiam să ajung. De ce să se bucure soțul dvs de un astfel de masaj, cheltuind o grămadă de bani, în brațele altei femei când ar putea s-o facă în dormitorul dvs? De ce nu ați învăța chiar voi arta masajului erotic, seducându-vă din nou alesul inimii și devenind din nou regina inimii lui? Pentru că foarte mulți bărbați, chair dacă sunt atrași afectiv față de soțiile lor, nu se pot deschide și erotic față de ele, sau cel puțin nu total. Oare cine contribuie la această stare de fapt? Nu tot noi, femeile? Nu purtăm o parte din vină? Și nu l-am înnebuni, la figurat vorbind, adică nebun după noi, dacă am reuși să întruchipăm atât cea mai pură și fidelă mireasă în rochie albă cât și cea mai înfocată damă de companie, și de ce nu, prostituată? Desigur, în joacă prostituată, dar dacă credeți că bărbații nu-și doresc să se joace sau n-au fantezii, vă înșelați.

masaj erotic

Jocul este însăși atributul naturii. Și pentru a învăța să vă jucați, dacă nu știți cum, puteți apela la mai-sus menționatul salon. Adică la niște profesioniști. În fond, dacă aruncați un ochi pe pagina lor de preturi masaj erotic, o să observați că pentru un cuplu vă costă cu puțin mai mult decât pentru o singură persoană. Și decât să dea el acești bani, fără știrea voastră... :)

Un comentariu:

Vă rog să comentaţi decent şi la subiect.